Oswald & Mazul Cleaning Service DOO

Deligradska 10
SRB-11000 Beograd

Kontakt
Telefon: +381 11 4099 286

E-Mail: info@oswaldmazul-cleaning.com

Autorsko pravo

Sadržaj i radovi na ovim stranicama podležu nemačkom zakonu o autorskim pravima. Doprinosi trećih lica su označeni kao takvi.
Umnožavanje, uređivanje, distribucija i bilo koja vrsta eksploatacije van granica autorskih prava zahteva pismenu saglasnost odgovarajućeg autora ili stvaraoca. Preuzimanja i kopije ovog sajta su dozvoljeni samo za privatnu, nekomercijalnu upotrebu.

Odgovornost za sadržaj

Sadržaj naših stranica kreiran je sa velikom pažnjom. Međutim, ne možemo garantovati da je sadržaj tačan, potpun ili ažuran

Odgovornost za veze

Naša ponuda sadrži veze ka spoljnim veb lokacijama trećih strana, na čiji sadržaj nemamo uticaj. Stoga ne možemo preuzeti nikakvu odgovornost za ovaj eksterni sadržaj. Odgovarajući provajder ili operater stranica je uvek odgovoran za sadržaj povezanih stranica. Povezane stranice su proverene na moguće kršenje zakona u vreme povezivanja. Ilegalni sadržaj nije bio prepoznatljiv u trenutku povezivanja. Međutim, stalna kontrola sadržaja povezanih stranica nije razumna bez konkretnih dokaza o kršenju. Čim saznamo za kršenje zakona, odmah ćemo ukloniti takve veze.